Marjo Kuijper, eigenaar van Zorg &Welzijn de Regenboog

Als professional binnen de ouderenzorg ben ik werkzaam geweest als leidinggevende en als trainer/coach.

Het heeft mij altijd geboeid om medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke groei. Niet alleen vakinhoudelijk, op het gebied van kennisontwikkeling en kwaliteit- en deskundigheidsbevordering, maar ook als mens, als individu.

Mijn visie op zorg: een basishouding die staat voor het hebben van oprechte aandacht voor de ander, de ander de regie laten behouden en een beroep doen op de mogelijkheden van de ander. Op deze wijze geef ik invulling aan mijn werk.

Deze visie komt mij in de persoonlijke contacten met medewerkers en cliënten/bewoners altijd van pas en door mijn enthousiasme en gedrevenheid weet ik ook anderen hiertoe te motiveren.

Ik stel mij flexibel op bij de diversiteit aan ondersteuningsvragen die mij gesteld worden en ik heb de nodige creativiteit om ‘het schijnbaar onmogelijke’ toch mogelijk te maken.

Ik ben een inspirerende vakvrouw, met een enthousiaste uitstraling, humor, positieve instelling, toegankelijk en nuchter; een echt “mensenmens”, zelfstandig, proactief en gepassioneerd. Iemand met mensenkennis die in staat is om mensen te doorgronden, te coachen en te inspireren. In ben in staat om mensen aan het te behalen resultaat en het plan van aanpak te binden, met een realistische visie op haalbaarheid. Ik kan steeds opnieuw aansluiten bij de mogelijkheden van medewerkers, kom met creatieve oplossingen en heb een natuurlijk overwicht op een voortvarende manier.

Bent u na het lezen van dit alles nieuwsgierig geworden naar wie ik ben en wat ik in huis heb?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een persoonlijke ontmoeting.

Marjo Kuijper – info@zwderegenboog.nl – 06 12 67 90 29