Marjo Kuijper, eigenaar van Zorg &Welzijn de Regenboog

Als professional binnen de ouderenzorg ben ik werkzaam geweest als leidinggevende en als trainer/coach. Het heeft mij altijd geboeid om medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke groei. Zowel vakinhoudelijk, op het gebied van kennisontwikkeling en kwaliteit- en deskundigheidsbevordering, maar ook als mens, als individu.

Mijn visie op zorg komt overeen met de visie van belevingsgerichte zorg. Het past bij mij om op deze wijze invulling te geven aan mijn werk en door mijn enthousiasme en gedrevenheid weet ik ook anderen hiertoe te motiveren. Deze zorgvisie vraagt om een basishouding die staat voor het hebben van oprechte aandacht voor de ander, de ander de regie laten behouden en een beroep doen op de mogelijkheden van de ander. Deze visie en vaardigheden komen mij in de persoonlijke contacten met medewerkers en cliënten altijd van pas. Ik stel mij flexibel op bij de diversiteit aan ondersteuningsvragen die mij gesteld kunnen worden en ik heb de nodige creativiteit om ‘het schijnbaar onmogelijke’ toch mogelijk te maken.

Ik ben een inspirerende vakvrouw, met een enthousiaste uitstraling, humor en nuchter. Een echt “mensenmens”; toegankelijk, zelfstandig, proactief en gepassioneerd. Iemand met mensenkennis, in staat om mensen te doorgronden, te coachen en te inspireren vanuit een positieve instelling. Ik weet medewerkers te binden aan het te behalen resultaat en het plan van aanpak en ben planmatig en methodisch in de uitvoering, met een realistische visie op haalbaarheid. Steeds opnieuw kan ik aansluiten bij de mogelijkheden van medewerkers, indien gewenst kom ik met creatieve oplossingen, ik beschik over een natuurlijk overwicht en ben voortvarend.

Ben je na het lezen van dit alles nieuwsgierig geworden naar wie ik ben en wat ik in huis heb?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een persoonlijke ontmoeting.

Marjo Kuijper – info@zwderegenboog.nl – 06 12 67 90 29