Passiviteiten van het dagelijks leven / PDL-zorg
PDL is een gespecialiseerde zorgmethode voor cliënten met een hoge of volledige zorgafhankelijkheid waarbij geen genezing of herstel mogelijk is.

PDL stelt een hogere kwaliteit van leven voor de cliënt tot doel door zich te richten op het welzijn en comfort van de cliënt waarbij de passiviteit van de cliënt wordt geaccepteerd. De cliënt kan thuiswonend zijn of in een zorginstelling verblijven.
Voor meer informatie verwijs ik naar de folder.

Veel organisaties (gaan) werken met kleinschalige teams. Een medewerker staat vaak alleen ingepland op een groep en kan niet (gemakkelijk) terugvallen op een collega voor hulp. PDL past uitstekend binnen kleinschalig werken omdat het uitgangspunt van PDL is dat de zorg door 1 persoon wordt uitgevoerd.

PDL- zorg vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Samen met een fysiotherapeut, werkzaam in zowel de verpleeghuissetting als binnen de eerste lijn, verzorg ik een breed aanbod aan PDL-zorg.
Voor meer informatie verwijs ik naar aanbod PDL-zorg.

We beschikken over veel ervaring in het verzorgen van een basistraining PDL. Tijdens een basistraining PDL trainen we groepen van maximaal 8 deelnemers. De training bestaat voor een groot deel uit het aanleren en oefenen van technieken. Uit ervaring blijkt dat de deelnemers de geleerde technieken direct toe kunnen passen in hun dagelijkse werk.
De opzet van de training is maatwerk; zowel wat de inhoud van de training betreft als de duur van de training.
Voor meer informatie verwijs ik naar het uitgewerkte voorbeeld van een basistraining

Mocht u interesse hebben in meer informatie over PDL-zorg of in een vrijblijvend gesprek hierover, neem dan contact met mij op.
mij op.

Wilt u meer weten?
U bereikt mij eenvoudig via onderstaande gegevens.

Marjo Kuijper
06 12 67 90 29
info@zwderegenboog.nl

KvK nummer: 65891910 - BIG nummer: 29019130630